Montáž tepelných čerpadel

Montáž tepelných čerpadel

Systém vytápění je jednou z nejdůležitějších soustav v celém domě. V našich zeměpisných šířkách bývá v zimě i mráz, proto je důležité zajistit vaší domácnosti dostatek tepla i v chladném počasí. Můžete samozřejmě využít elektrický nebo plynový kotel, ovšem pokud chcete vytápět ekologicky a nějakou tu korunu navíc ušetřit, vsaďte raději na tepelné čerpadlo. Ano, jeho pořizovací náklady jsou o něco vyšší než kupní cena elektrického kotle, návratnost je však mnohem lepší a čerpadla jsou navíc ekologická, protože produkují naprosté minimum emisí do ovzduší.

Tepelná čerpadla získávají energii z okolí, existuje několik typů. Jedním jsou tepelná čerpadla, která získávají energii ze země, jiná ji čerpají ze vzduchu a další z vody. Každý typ má své výhody i nevýhody. Záleží na spoustě okolností, které čerpadlo je vhodné právě pro vás. Systém vytápění tepelným čerpadlem není pouze samotné tepelné čerpadlo, obsahuje mnoho dalších komponent, které je třeba instalovat a zapojit. Pokud si sami netroufáte, vyhledejte profesionály, kteří se postarají o dodání spolehlivého tepelného čerpadla a zajistí také montáž a pravidelný servis. Společnost Remko vám navrhne projekt na míru a pravidelně školení odborníci vám potom celý systém instalují a zprovozní.

Společnost Remko prodává vysoce kvalitní tepelná čerpadla německé kvality, která navíc dodává na klíč. Zajistí tedy také kompletní služby, které začínají návrhem technického řešení a cenovou kalkulací a poté přejdou v samotnou montáž. Je počítáno i s tím, že zaměstnanci firmy uvedou tepelné čerpadlo před předáním do provozu a zákazníkovi jej tak předají plně funkční. Nemusíte tedy již vůbec nic řešit, stačí jen zapnout a užívat si příjemné a přitom levné teplo. Samozřejmostí je také další servis v případě závady v rámci záruky i po jejím vypršení. Společnost Remko dává na tepelná čerpadla záruku 36 měsíců, kterou je možno při koupi ještě prodloužit. Neváhejte tedy a spolehněte se na kvalitní tepelná čerpadla od společnosti Remko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nepřehlédněte

Neproklouzne ani myš...

To si samozřejmě myslí každý o svém úkrytu, tady jde ovšem o plot. Lidé si kolem domů přece staví ploty, aby se skrz ně nedostali ti, kteří tam nemají co dělat. Ploty se starají o bezpečnost svých majitelů a jejich domů, jde jen o to, nakolik si pocitu bezpečí majitel cení oproti vzhledu plotu a dalším vlastnostem. Pokud právě vybíráte plot, stanovte si priority, které má váš plot splňovat, a těch se držte. Pokud hledáte oplocení okrasné a zároveň takové, které vám zajistí soukromí a ochranu, vyberte si betonový plot od Kulkabex, s.r.o.