Vyzrajte na horko

 

Velká horka nejsou nikomu příjemná, pro někoho mohou dokonce znamenat zdravotní riziko, proto je dobré zařídit si bydlení i kancelář tak, abyste zde měli příjemné prostředí. Toho můžete dosáhnout použitím klimatizace. Máte-li samostatně stojící dům, nic nebrání tomu, abyste si pořídili klimatizační systém všude, kde potřebujete.

 

Klimatizační systémy pro váš dům

 

Většinou se tyto systémy realizují tak, že na stěnu či pod strop místnosti se umístí klimatizační jednotka, která dokáže vychladit na příjemnou teplotu danou místnost. Venku se potom nachází venkovní chladící jednotka. Chcete-li mít systém klimatizace skutečně profesionální a správně namontovaný, spolehněte se na odborníky z firmy REMKO. Ti se postarají o kompletní montáže klimatizací Praha, ale také v blízkém okolí.

 

Nejprve se instaluje venkovní jednotka na předem připravené konzole ve zdi, opatří se silentbloky, které brání šíření vibrací a hluku. Na silentbloky se potom připevní venkovní jednotka klimatizace. Následuje příprava a montáž trasy a potom přichází na řadu vnitřní klimatizační jednotky. Když jsou všechny jednotky na místě, probíhá vakuování a následně se provede tlaková zkouška. Na závěr je třeba natáhnout potřebnou kabeláž, připojit napájení a odvod kondenzátu.

 

Kam nemůže klasická klimatizace, pomůže mobilní

 

Bydlíte-li v bytě nebo v objektu s historickou hodnotou, kde by vám montáž klimatizace nikdo nepovolil, nezoufejte i pro vás existuje řešení. Je jím mobilní klimatizace, kterou jednoduše postavíte do místnosti, kterou potřebujete vychladit, zapnete a chladíte. Mobilní klimatizace je vybavena malými kolečky, díky nim můžete snadno přejet z místnosti do místnosti. Mobilní klimatizace účinně ochladí horký vzduch a vytvoří vám i v parných dnech doma svěží prostředí. Velkou výhodou mobilní klimatizace je, že nevyžaduje zvláštní instalaci ani montáž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nepřehlédněte

Neproklouzne ani myš...

To si samozřejmě myslí každý o svém úkrytu, tady jde ovšem o plot. Lidé si kolem domů přece staví ploty, aby se skrz ně nedostali ti, kteří tam nemají co dělat. Ploty se starají o bezpečnost svých majitelů a jejich domů, jde jen o to, nakolik si pocitu bezpečí majitel cení oproti vzhledu plotu a dalším vlastnostem. Pokud právě vybíráte plot, stanovte si priority, které má váš plot splňovat, a těch se držte. Pokud hledáte oplocení okrasné a zároveň takové, které vám zajistí soukromí a ochranu, vyberte si betonový plot od Kulkabex, s.r.o.