Poraďte si s výběrem osvětlení

 

V žádném interiéru nesmí chybět dostatek světla. Někde se svítí jen v noci, jinde potřebujete svítit i ve dne, záleží především na dispozicích konkrétní místnosti a účelu jejího využití. Obecně nejvíce času tráví rodina v obývacím pokoji. Je tedy třeba věnovat dostatečnou pozornost tomu, abyste měli právě zde dostatek světla. Podle velikosti pokoje vybírejte centrální svítidlo. To může být stropní, které se hodí zejména do místností s nižším stropem, nebo závěsné svítidlo, které vynikne naopak v interiéru s vyšším stropem.

 

Čím víc, tím líp

 

Samozřejmě nezůstane pouze při jednom svítidle, to by bylo málo. Je vhodné zejména do větší místnosti přidat další doplňková svítidla. Pro oči je mnohem příjemnější světlo z více zdrojů, navíc dosáhnete mnohem lepší světelné pohody v celé místnosti. V obývacím pokoji jistě využijete závěsné svítidlo nad konferenční stolek, dále můžete použít stojací lampu nebo třeba moderní nástěnná svítidla, která slouží jako příjemná orientační světla a vytvoří vám doma v případě potřeby intimní atmosféru.

 

Často se jako doplňkové osvětlení používají i bodovky nebo barevné LED pásky, které vám skvěle poslouží i jako náladové osvětlení či osvětlení na párty či oslavu. Styl svítidel závisí zcela na vašem vkusu, na trhu se setkáte s klasickými jednoduchými svítidly, můžete si vybrat však i z mnoha luxusních svítidel, která vám rovněž skvěle poslouží a designově posunou váš interiér na novou úroveň.

 

Nechte si poradit

 

Potřebujete-li poradit s výběrem vhodného osvětlení, obraťte se na skutečné odborníky ze světelného studia Aulix. Nestačí-li vám svítidla vybírat pouze podle obrázku, navštivte světelné studio Aulix v Dolních Břežanech u Prahy, kde naleznete vystavených více než 400 druhů svítidel. Neváhejte a doplňte váš interiér stylovými svítidly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nepřehlédněte

Neproklouzne ani myš...

To si samozřejmě myslí každý o svém úkrytu, tady jde ovšem o plot. Lidé si kolem domů přece staví ploty, aby se skrz ně nedostali ti, kteří tam nemají co dělat. Ploty se starají o bezpečnost svých majitelů a jejich domů, jde jen o to, nakolik si pocitu bezpečí majitel cení oproti vzhledu plotu a dalším vlastnostem. Pokud právě vybíráte plot, stanovte si priority, které má váš plot splňovat, a těch se držte. Pokud hledáte oplocení okrasné a zároveň takové, které vám zajistí soukromí a ochranu, vyberte si betonový plot od Kulkabex, s.r.o.